Shock - Los in het Bos

De hardste Kickoff van het pinksterweekend vindt dit jaar plaats op een van de mooiste locaties van het noorden. Shock gaat vrijdag 26 mei los in het bos! In het bos van Podium Nienoord zal van 19:00-01:30 een van de dikste Shock line-ups ooit zorgen voor een Shocking experience!

Deze organisatie is in handen van SHOCK. Van zaterdag t/m maandag is de entree gratis en is de organisatie in handen van Pinksterfestival Leek.

Bereid je voor op de ultieme kickstart van je Pinksterweekend, want op vrijdag 26 mei gaan we grassprieten stampen bij Podium Nienoord Leek! De bossen van Leek worden omgetoverd tot de ultieme locatie voor een spectaculair festival waarbij de beste artiesten uit de hardstyle en hardcore scene samenkomen.

Als de set van de legendarische DJ Paul Elstak begint, start het "Leekster Power Hour" en gaan we flink uitpakken. Het belooft een spectaculaire avond te worden met een line-up van topartiesten uit de hardstyle scene, waaronder E-Force, Luna, Adjuzt, Jason Payne, Sins of Insanity, Twin Towers en Renqen.

Er komen veel vragen binnen over busreizen naar het festival, maar daar hoeven bezoekers zich geen zorgen over te maken. In samenwerking met Eleven Travel zijn er busreizen naar het festivalterrein geregeld. Deze boek je op https://eleventravel.nl/evenementen/shock/

Mis deze editie niet en kom beuken in de bossen van Leek!

Na Shock zal het bospodium op zaterdag, zondag en maandag gratis toegankelijk zijn voor een spectaculair Pinksterfestival met een diversiteit aan DJ's.

 

tickets: 12,50 voor vrijdagavond
https://eventix.shop/qbztaqdq

Zat t/m maandag gratis in het bos

Evenementinfo

vrijdag 26 mei 2023
19:00 - 01:30
Podium Nienoord Leek