Blokker Leek bestaat 40 jaar!

Gepubliceerd op: 22 april

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor Blokker in Leek. Veertig jaar geleden, in april 1984, opende de familie Piest trots de deuren van hun Blokker filiaal aan de Tolberterstraat op franchisebasis. Sindsdien is Blokker een vertrouwd gezicht geworden voor het winkelend publiek in de regio. In 1992 verhuisde de winkel naar de huidige locatie aan de Bosweg, waar het zijn klanten al ruim drie decennia bedient.

In 2007 namen Alwin en Tineke Piest, als tweede generatie, het stokje over. Onder hun leiding groeide de winkel uit tot een bloeiend bedrijf. In 2021 openden ze zelfs met succes een tweede vestiging in Roden, aan de Padkamp, samen met zus Wendy. Dit jaar staat Blokker Leek stil bij zijn veertigjarig bestaan en dat wordt gevierd met speciale acties voor de klanten.

"Tijdens deze feestelijke week bieden we scherpe aanbiedingen aan om ons jubileum te vieren met onze gewaardeerde klanten. We willen graag laten zien dat Blokker nog steeds een stabiele factor is in de verkoop van huishoudelijke producten," aldus Tineke Piest. Het team van Blokker Leek en Roden bestaat momenteel uit vijftien ervaren medewerkers, waarvan sommigen al veertig jaar in dienst zijn. "Ons team is echt ons sterke fundament. Ze hebben alles meegemaakt en staan altijd klaar voor onze klanten."

Naast het brede assortiment aan huishoudelijke producten bieden de vestigingen van Blokker ook een DHL-servicepunt aan en kunnen klanten zoals vanouds hun Douwe Egberts-punten inwisselen. Momenteel is er nog ruimte voor uitbreiding van het team, met een leuke vacature voor 24 uur per week. "Als je interesse hebt, kijk dan gerust op onze website of kom langs in een van onze vestigingen!"

 

Foto: De Krant