Culinair genieten tijdens bourgondisch Leek

Gepubliceerd op: 17 augustus 2023

Op zaterdag 2 september wordt Leek omgetoverd tot een culinair paradijs tijdens het evenement Bourgondisch Leek. Als onderdeel van de jaarlijkse Feestweek, belooft dit festijn een smaakvolle ervaring te worden voor fijnproevers en liefhebbers van lekker eten.

Bourgondisch Leek, verwelkomt lokale horecabedrijven die hun meest verrukkelijke gerechten presenteren. Of je nu een hartige trek hebt of liever iets zoets wilt proberen, dit evenement biedt een gevarieerd aanbod aan culinaire verrassingen voor iedere smaak.

Het concept is simpel en voordelig: met slechts 1 of 2 muntjes per gerecht kun je je smaakpapillen verwennen. Deze muntjes zijn ter plaatse verkrijgbaar, waardoor je de vrijheid hebt om verschillende gerechten te proeven en je favorieten te ontdekken.

Bourgondisch Leek draait niet alleen om lekker eten, maar ook om het ondersteunen van de lokale horeca. Trots presenteren enthousiaste ondernemers hun gerechten, gemaakt van verse, lokale ingrediënten en doordrenkt met authentieke smaken. Het is een unieke kans om de culinaire schatten van Leek te ontdekken.

Dit evenement biedt meer dan alleen voedsel; het creëert een leuke festivalsfeer met live muziek en gezelligheid. Of je nu een doorgewinterde fijnproever bent of gewoon een gezellig dagje uit wilt, Bourgondisch Leek heeft voor iedereen iets te bieden!

 

Je kunt komen genieten van het lekkere eten, drinken en natuurlijk de gezellige sfeer vanaf 16.00 tot 21.00. Bourgondisch Leek vindt plaats op de Dam.

 

De deelnemers van Bourgondisch Leek zijn:

Vicini Leek

Eethuys Boer'n Trek

Lena's hapjes

De Dorpskamer van Leek

Uw Slijter Stiekema

Vandaag Eten & Drinken

Het Lekkere Winkeltje