De City Marketeer van LeukLeek

Gepubliceerd op: 18 juni 2020

Jan Gerbrand Krol nieuwe City Marketeer

Per 1 juni is Jan Gerbrand Krol aangesteld als City Marketeer van Leek.

"Ik heb enorm veel zin om samen met de ondernemers en het bestuur van het Promotie Platform Leek te werken aan de verdere promotie en zichtbaarheid van Leek. Juist in deze tijd moeten we met lef en ambitie samen gaan werken aan het verder op de kaart zetten van Leek als aangenaam winkelgebied en als plek om in deze corona tijd veilig te recreëren!” Aldus een enthousiaste Jan Gerbrand Krol.

Jan Gerbrand is geen onbekende, hij is als netwerker  en verbinder actief in de binnenstad van Assen en ook heeft hij ruime ervaring als binnenstadmanager van Sneek. Door de soortgelijke functies is hij op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen de ondernemers in Leek bij hem terecht voor alle praktische vragen. Hij noemt zichzelf een netwerker en verbinder. Een veelzijdig persoon voor een uitdagende functie. Krol is 47 jaar en woonachtig in Groningen.

Promotie Platform Leek gaat Leek op de kaart zetten als hét winkelgebied en een plek om te recreëren. De bedoeling is om onder andere het centrum en alle betrokken partijen rondom Landgoed Nienoord meer met elkaar te verbinden, volgens Berend Hoekstra voorzitter van het Promotie Platform. “Leek promoten in de breedste zin van het woord. En dat beperkt zich niet alleen tot het centrum, ook het Groot Winkelplein en de sportcomplexen horen daarbij. Laten we elkaar versterken en Leek op de kaart zetten." 

Om meer betrokkenheid te krijgen heeft Leek ook een betrokken City Marketeer nodig. Een echte aanjager die enthousiasmeert, kansen ziet, verbindt, organiseert en creativiteit meebrengt. Iemand die ondernemers weet samen te brengen en weet te motiveren voor gezamenlijke evenementen en promotieactiviteiten. Het eerste aanspreekpunt voor de ondernemers, iemand die knelpunten signaleert en actie onderneemt waar mogelijk. Met Jan Gerbrand Krol heeft Promotie Platform Leek de ideale persoon gevonden voor de functie City Marketeer.

Jan Gerbrand Krol is bereikbaar via 06-51243355 of jangerbrand@wakeupevents.nl