De Markt op Pinkstermaandag

Gepubliceerd op: 14 mei 2023

Het gezellige dorp Leek maakt zich op voor de jaarlijkse Pinkstermarkt, die op maandag 29 mei 2023 plaatsvindt. Het belooft een groots evenement te worden, waarbij het hele dorp wordt gevuld met kraampjes, entertainment, vermaak en natuurlijk de kermis.

Met maar liefst 250 kramen is de Pinkstermarkt de grootste en drukst bezochte markt van de regio. Van ambachtelijke producten tot kleding, sieraden en streeklekkernijen, er is voor ieder wat wils. Het is een geweldige kans om lokale verkopers te ondersteunen en unieke items te ontdekken.

Naast de marktkramen zijn er ook tal van andere activiteiten om van te genieten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de feesttent naast de kermis, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje en de dansvloer onveilig kunt maken. Het evenement is volledig toegankelijk voor het hele gezin, waardoor het een perfecte gelegenheid is om er een gezellige dag uit van te maken.

Dus markeer maandag 29 mei 2023 in je agenda en kom naar Leek om te genieten van een dag vol plezier, kraampjes, entertainment en de levendige kermis op de Pinkstermarkt.