Filmhuis Westerkwartier: Waar Filmbeleving Centraal Staat!

Gepubliceerd op: 22 november 2023

Ontdek de magie van film in het hart van het Westerkwartier bij Filmhuis Nienoord. Gelegen in het Infocentrum Nienoord, bieden wij een unieke filmervaring voor filmliefhebbers van alle leeftijden.

Ontdek Onze Filmvertoningen:
Van september tot en met mei verwelkomen wij je elke tweede vrijdagavond van de maand en de voorafgaande donderdagavond voor onze sfeervolle Avondfilm. Dezelfde film wordt ook vertoond op de daaropvolgende dinsdagmiddag. Op de dinsdagmiddag twee weken later kun je genieten van een andere boeiende Dinsdagmiddagfilm, al kan dit momenteel variëren door een tekort aan operators.

Speciale Vertoningen:
Tijdens schoolvakanties op woensdagmiddag bieden we een speciale Kinderfilm aan, perfect voor een gezinsuitje. Verder organiseren we jaarlijks een Filmzondag, met een ochtendfilm, een smakelijke lunch, en een middagfilm. Een compleet dagje uit voor alle filmliefhebbers!

Filmplezier Voor Iedereen:
Bij Filmhuis Nienoord draait alles om filmplezier. Geniet van een gevarieerde selectie films in een gezellige en ontspannen sfeer. Onze filmzaal is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van boeiende verhalen op het grote scherm.

Bekijk onze vertoningsdata, verzamel je vrienden en familie, en beleef film op een unieke manier bij Filmhuis Nienoord. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke filmervaring!