Grunn at the Park brengt Groningse gezelligheid naar Podium Nienoord Leek

Gepubliceerd op: 4 juli 2023

Op zondag 9 juli is het weer zover: Grunn at the Park keert terug naar Podium Nienoord Leek voor een middag vol Groningse gezelligheid. Dit jaarlijkse evenement is dé plek waar jong en oud samenkomen om te genieten van muziek, lekker eten, drinken en meer.

Met een volledig Gronings thema is Grunn at the Park een ode aan de provincie. Het biedt een diverse mix van Groningse muziekstijlen, waarbij artiesten het publiek vermaken met hun optredens. Van swingende popmuziek tot traditionele klanken, er is voor ieder wat wils.

Naast de muziek kunnen bezoekers zich tegoed doen aan een ruime keuze aan heerlijk eten en drinken. De foodtrucks bieden een scala aan lokale lekkernijen en bekende gerechten uit de regio. Proef de authentieke smaken van Groningen en geniet van een verfrissend drankje, waaronder een selectie van lokale bieren en wijnen.

De gezellige sfeer van Grunn at the Park wordt versterkt door de opzet van één grote picknick. Bezoekers kunnen plaatsnemen op bankjes, picknickkleden of loungestoelen en samen genieten van het eten, drinken en elkaars gezelschap. Het prachtige terrein van Podium Nienoord Leek en het zomerse weer maken deze middag extra bijzonder.

Verschillende foodtrucks zullen aanwezig zijn, waaronder Marco's foodtruck, Crêpes en holyburgers, Kuyper Hot dogs, Desi minidonuts, Vicini mosterdsoep en poffert, Anja's ijscokar en de Eierballenbakfiets. Deze culinaire ervaring is een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Grunn at the Park nodigt iedereen uit om deze fantastische middag mee te maken. Kom met vrienden en familie, trek je beste Groningse outfit aan en ervaar de warme en gastvrije sfeer van Groningen.

Tickets voor Grunn at the Park zijn verkrijgbaar voor € 6,50, inclusief 1 gratis consumptie. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Het evenement vindt plaats van 15:00 tot 19:00 uur op Podium Nienoord Leek.

Mis dit bruisende evenement vol Groningse gezelligheid niet! Zet zondag 9 juli in je agenda en kom naar Grunn at the Park.