Halloween bij Familiepark Nienoord

Gepubliceerd op: 9 oktober 2023

Met de herfst in volle gang en de eerste blaadjes die van de bomen dwarrelen, maakt Familiepark Nienoord zich op voor het meest betoverende griezelfeest van het jaar: Halloween! Tijdens de herfstvakantie transformeert het park in een sfeervolle griezelzone, compleet met vrolijke spoken, vriendelijke heksen en een programma vol griezelig plezier voor jong en oud.

 Beleef een griezelig feestje in de speciale 'Spooky Zone', waar het griezeldorp van Luca, Coco, Ursula, Cruella en andere bijzondere figuren tot leven komt. Neem deel aan spannende Halloween-activiteiten en als het allemaal nog wat te spannend is, kun je bij de kassa een toverstafje verkrijgen om de griezels op afstand te houden. Kom verkleed en dompel jezelf onder in de magie van Halloween!

Waag je onderwater en ontdek een wereld zonder angst voor krabbetjes, haaien, zeewier en zeemonsters. Voor degenen die het nog wat spannend vinden, is er zelfs een ronde met het licht aan. Durf jij het aan?

Halloween is niet compleet zonder een griezelfeest! Dans mee op de hits uit de griezelige films van ons dorp. Het belooft niet alleen spannend, maar vooral ook heel gezellig te worden. Laat je meeslepen in het feest van zang, dans en griezels! Of doe mee aan het dansspeurspel op het grote spookveld, georganiseerd door de griezels. Zoek naar bekende griezelfilmplaatjes op spannende muziek, maar wees op tijd wanneer de muziek stopt. Een uitdaging voor de echte avonturiers!

Trek je beste griezeloutfit aan en beleef met een onvergetelijk Halloweenfeest vol plezier en avontuur. Kom naar het park en laat je betoveren door de magie van Halloween!