Hollands Meezingfeest

Gepubliceerd op: 25 januari

Op zaterdag 24 februari 2024 verandert Sportcentrum Leek in dé feestbestemming voor liefhebbers van het Hollandse genre. Het Hollands Meezingfeest brengt niet alleen Jannes, de bekende zanger met zijn herkenbare geluid, maar ook andere topartiesten zoals Marco Schuitmaker, Peter Beense, Ammar en DJ Dirk.

Jannes, met zijn kenmerkende sound en verrassende muzikale stijlen, heeft een indrukwekkende muzikale carrière met ruim 500.000 verkochte cd's, goud en platina bekroningen en diverse muziekprijzen. Marco Schuitmaker, bekend van hits als 'Engelbewaarder' en 'Zomernacht in Griekenland', belooft ook een spetterend optreden.

Frank van Etten, die eerder successen boekte met nummers als 'Leef als een zigeuner', zal ook zijn energieke performance toevoegen aan het feest. De line-up wordt compleet gemaakt met de veelbelovende Ammar, die met zijn unieke stijl en feestelijke singles de harten van het publiek verovert.

Het Hollands Meezingfeest staat garant voor een avond vol meezingers, gezelligheid en feestacts. De deuren van Sportcentrum Leek openen om 20.00 uur. Mis deze kans niet om samen met Jannes en andere topartiesten een onvergetelijke avond te beleven! Bestel nu je tickets en zet 24 februari 2024 in je agenda.

Voor meer informatie en tickets klik je hier.