Hoofdprijs voor Dhr. Pikstra tijdens boodschappenrondje

Gepubliceerd op: 18 december 2023

Een alledaags boodschappenrondje werd voor Dhr. Pikstra uit Leek een bijzondere gebeurtenis. Tijdens zijn winkelbezoek ontving hij bij de betaling een kraspas als onderdeel van de populaire kraspasactie, georganiseerd door de Handelsvereniging Leek. Tot zijn verbazing bleek hij de hoofdprijs te hebben gewonnen: een gloednieuwe fiets van Profile Wagenaar.
 

Hoewel de gewonnen fiets oorspronkelijk een damesmodel was, toonden Oebele en Tjeerd, de eigenaren van Profile Wagenaar, zich van hun flexibele kant. In no-time werd deze omgeruild voor een stoer mannenexemplaar. Voor Dhr. Pikstra, die jarenlang vertrouwde op tweedehandsfietsen, markeert deze gebeurtenis een bijzonder moment. Het is namelijk voor het eerst sinds 1975 dat hij de trotse eigenaar is van een splinternieuwe fiets. Zijn fietsritten door Leek zullen vanaf nu dus ook met een grote trotse glimlach gereden worden. Zwaai vooral even als je hem voorbij ziet fietsen!

T
jeerd deelt zijn enthousiasme over de actie: "Het is een fantastisch initiatief waarmee we inwoners en bezoekers van Leek stimuleren om lokaal hun aankopen te doen. Deze actie moedigt mensen aan om ook winkels te ontdekken die ze wellicht nog nooit hebben bezocht of waar ze anders niet zo snel naar binnen zouden stappen."

Vuurwerk shop geopend en een nieuwtje

Terwijl Tjeerd de fiets overhandigt aan de gelukkige winnaar, is Oebele druk bezig met het inrichten van de vuurwerkshop, die vanaf donderdag haar deuren zal openen. "Oh, en blijf even wachten," zegt Oebele. "We willen iets speciaals laten zien." Hij haalt een nieuwe, geborduurde jas tevoorschijn en onthult een primeur. Wat dit precies inhoudt, kunnen we op dit moment nog niet delen. Wat we wel kunnen vermelden, is dat Profile Wagenaar aan het begin van het nieuwe jaar tijdelijk gesloten zal zijn vanwege een toekomstgerichte verandering.


  • Bij iedere aankoop bij een winkel in Leek ontvang je een kraspas waarmee je kans maakt op een korting, een prijs en zelfs meerdere hoofdprijzen. Meer informatie over de kraspasactie in Leek, georganiseerd door de Handelsvereniging Leek, is te vinden op www.leek.nl/kraspas.
     
  • Vuurwerk bij Profile Wagenaar bestel je online via www.profilewagenaar.nlOp de foto van Links naar rechts
Eigenaar Tjeerd, dhr. Pikstra, eigenaar Oebele

Foto gemaakt door Ambacht media
Tekst geschreven door Ambacht media