Kermis in Leek tijdens Pinksteren

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Het is weer zover! Het bruisende Pinksterfestival komt eraan en de kermis is dé plek waar je moet zijn! Van 26 tot en met 29 mei wordt Leek omgetoverd tot een waar feestparadijs waar jong en oud zich kunnen vermaken. Ben jij er klaar voor om te genieten van een onvergetelijke kermiservaring?

Laat je verrassen door een scala aan attracties die je hart sneller doen kloppen. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, jezelf wilt testen in het schietkraam, of gewoon wilt genieten van een ontspannen ritje in het reuzenrad, de kermis in Leek heeft voor ieder wat wils!

De kermis opent haar deuren op vrijdag om 15.00 uur en blijft doorgaan tot in de late uurtjes, zodat je tot 02.00 uur 's nachts kunt blijven genieten van alle festiviteiten. Op zaterdag en zondag begint het feest al eerder, respectievelijk om 13.00 uur en 15.00 uur, en duurt het tot in de late uurtjes door. En laten we maandag niet vergeten, waarop de kermis vanaf 09.00 uur 's ochtends tot 20.00 uur 's avonds geopend zal zijn.

Of je nu plezier wilt beleven met je vrienden, quality time wilt doorbrengen met je gezin of gewoon een geweldige dag wilt hebben, de kermis tijdens het Pinksterfestival in Leek verwelkomt iedereen met open armen. Dus kom langs en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Verlies jezelf in de vrolijke muziek, de heerlijke geur van suikerspinnen en de kleurrijke lichten die de nachtelijke hemel verlichten. De kermis is een plek waar je kunt lachen, gillen van plezier en je zorgen even kunt vergeten. Dus pak je kans en vier samen met ons het feest van het jaar op de kermis in Leek tijdens het Pinksterfestival. We hopen je daar te zien, klaar voor een onvergetelijke tijd vol plezier en opwinding!

 

Openingstijden

vrijdag van 15.00 tot 02.00 uur
zaterdag van 13.00 tot 02.00 uur
zondag van 15.00 tot 02.00 uur en maandag van 09.00 tot 20.00 uur