Kinderfeestje bij Sportcentrum Leek

Gepubliceerd op: 12 februari

Op zoek naar de perfecte plek om het verjaardagsfeest van je kind te vieren? Zoek niet verder! Bij het Sportcentrum Leek beleven kinderen een onvergetelijke dag vol plezier, lachen en natuurlijk heel veel bowlen!

Met bowlen met een twist bieden we kindvriendelijke banen die perfect zijn afgestemd op jongere bowlers. Met bumpers om de ervaring nog leuker te maken, kunnen kinderen hun bowlingvaardigheden op een leuke en veilige manier verbeteren.

Maar dat is nog niet alles! Bij een kinderfeestje horen natuurlijk snacks en ander lekkers. De kinderen kunnen genieten van heerlijk eten en drinken met onze feestarrangementen. Deze bieden een smakelijke selectie, inclusief frietjes of pannenkoeken, een ijsje en ranja, allemaal speciaal samengesteld om de hongerige magen van feestvierders te vullen.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt de jarige een speciale verrassing als klap op de vuurpijl! Een extraatje om de dag nog specialer te maken.

Zorg ervoor dat je de datum vastlegt voor het ultieme kinderfeestje! Bel ons op 0594 512 040 om te reserveren en alle details te bespreken. Mis deze kans niet om het verjaardagsfeest van je kind om te toveren tot een onvergetelijke ervaring vol plezier en vreugde bij het Sportcentrum Leek.