Laatste Kinderatelier

Gepubliceerd op: 17 augustus 2023

De tentoonstelling "Matthijs Röling en kunstenaarsvrienden" heeft al vele bezoekers betoverd. Museum Nienoord roept nu alle jonge kunstliefhebbers van de basisschoolleeftijd op om dit prachtige evenement niet te missen. Een creatief avontuur wacht op woensdagmiddag 23 augustus tijdens het laatste Kinderatelier.

Onder de deskundige begeleiding van ons educatieteam gaan de kinderen aan de slag met verf en aquarelpotloden. Geïnspireerd door de intrigerende zelfportretten van Matthijs Röling kunnen ze hun eigen zelfportret schilderen of tekenen. Dit kunstwerk kan na het Kinderatelier mee naar huis worden genomen. En als je wilt, kan het ook achtergelaten worden voor de speciale kinderexpositie bij Museum Nienoord. Na de expositie krijgt elk kind zijn of haar kunstwerk natuurlijk terug.

Belangrijke informatie:

  • Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
  • Datum: Woensdagmiddag 23 augustus
  • Tijd: 13:30 tot 15:30 uur
  • Toegangsprijs: €3,50 per kind (te betalen aan de kassa)
  • Snel aanmelden is een must, want de plaatsen zijn beperkt!
  • Aanmelden kan via info@museumnienoord.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd.

Dit is de ultieme kans voor jonge kunstenaars in spe om hun creativiteit te laten bloeien en zich te laten inspireren door de betoverende wereld van kunst. Zorg ervoor dat je erbij bent op deze onvergetelijke middag vol kunst en plezier!

Voor meer informatie over de tentoonstelling en het museum, bezoek de officiële website van Museum Nienoord: www.museumnienoord.nl