Lancering Leek.nl

Gepubliceerd op: 1 december 2023

Leek.nl brengt Leek samen: Ontdek alles op één plek!

LEEK - Vandaag is de feestelijke lancering van de nieuwe website: www.Leek.nl. Het domein, vrijgegeven door de gemeente Westerkwartier, heeft geleid tot de creatie van een dynamisch platform waarop alle facetten van Leek samenkomen. Of je nu in Leek woont, werkt, of het dorp bezoekt, Leek.nl biedt een allesomvattend overzicht op één centrale plek.

 

Gezamenlijk initiatief

Dit innovatieve initiatief komt voort uit de nauwe samenwerking tussen Promotieplatform Leek, Handelsvereniging Leek Nietap, Volksvermaken Leek Nietap, en De Gemeente Westerkwartier. Een gedreven bestuur en een enthousiast aanjaagteam werken gezamenlijk om Leek te presenteren op één centraal platform.

 

Waarom Leek.nl?

In tegenstelling tot versnipperde informatie op diverse pagina's en social media kanalen, biedt Leek.nl een allesomvattend overzicht. Het platform groeit continu, en op dit moment zijn al verschillende onderdelen uitgelicht. Wat dit platform onderscheidt is de openheid voor iedere aanvulling en samenwerking. Het is niet slechts een website; het is dé digitale ontmoetingsplek waar de veelzijdigheid van Leek samenkomt.

 

Wat vind je op Leek.nl?

Of je nou op zoek bent naar lokale evenementen, informatie over bedrijven of simpelweg de beste plekken om te winkelen, eten, drinken, uitgaan, overnachten of recreëren, Leek.nl biedt een centrale plek waar bewoners en bezoekers moeiteloos de veelzijdigheid van Leek kunnen ontdekken.

 

Samenwerking voor grotere activiteiten

Vanuit dit initiatief is ook de samenwerking tussen de activiteitencommissie en Volksvermaken Leek Nietap tot stand gekomen. Voorheen organiseerden zij los van elkaar kleine activiteiten, maar vanaf het nieuwe jaar bundelen zij hun krachten tot één team dat zich inzet voor activiteiten in en om het centrum van Leek. Door deze samenvoeging kunnen zij grotere activiteiten organiseren, gericht op zowel inwoners als bezoekers van Leek.

 

Voor wie is Leek.nl?

Of je nu een lokale ondernemer bent die zijn zaak wil promoten, een inwoner op zoek naar leuke evenementen, of een bezoeker die het beste van Leek wil ontdekken, Leek.nl staat voor je klaar. Het platform is jouw gids om je wegwijs te maken in dit bruisende dorp.

Mis je jouw evenement of bedrijf nog op Leek.nl? Neem het heft in eigen handen, je kunt nu eenvoudig je bijdrage leveren! Ga naar de website en meld je evenement of organisatie aan. We verwelkomen graag nieuwe toevoegingen om Leek.nl nog completer en diverser te maken.

 

Wat kun je verwachten?

Ontdek de veelzijdigheid van Leek op één plek en blijf op de hoogte over winkels, restaurants, activiteiten en evenementen in de regio. Leek.nl is niet slechts een digitale ruimte; het is een gezamenlijk initiatief om Leek te verbinden als één samenhangend geheel.