Leekster Power Hour - Paul Elstak bij Shock

Gepubliceerd op: 4 mei 2023

DJ Paul Elstak tijdens "Leekster Power Hour" op Shock tijdens Pinksterfestival bij Podium Nienoord Leek.

Bereid je voor op de ultieme kickstart van je Pinksterweekend, want op vrijdag 26 mei gaan we grassprieten stampen bij Podium Nienoord Leek! De bossen van Leek worden omgetoverd tot de ultieme locatie voor een spectaculair festival waarbij de beste artiesten uit de hardstyle en hardcore scene samenkomen.

Als de legendarische DJ Paul Elstak begint, start ook het "Leekster Power Hour". Het belooft een spectaculaire avond te worden met een line-up van topartiesten uit de hardstyle scene, waaronder E-Force, Luna, Adjuzt, Jason Payne, Sins of Insanity, Twin Towers en Renqen.

Er komen veel vragen binnen over busreizen naar het festival, maar daar hoeven bezoekers zich geen zorgen over te maken. In samenwerking met Eleven Travel zijn er busreizen naar het festivalterrein geregeld.

Na Shock zal het bospodium op zaterdag, zondag en maandag gratis toegankelijk zijn voor een spectaculair Pinksterfestival met een diversiteit aan DJ's.

Het Shock festival en het Pinksterfestival beloven een weekend vol energie en spektakel te worden. Mis deze editie niet en kom beuken in de bossen van Leek!