Marco Schuitmaker in Leek

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Op zoek naar een onvergetelijke muzikale ervaring? Kom dan op maandagmiddag 29 mei naar Feestcafé Live in de Feesttent naast de kermis tijdens het Pinksterweekend in Leek. Zanger Marco Schuitmaker, bekend van zijn gigantische hit "Engelbewaarder", zal daar zijn fans trakteren op een energiek optreden dat je niet wilt missen.

Met zijn unieke stemgeluid en charismatische persoonlijkheid weet Marco Schuitmaker zijn publiek op te zwepen en mee te nemen op een muzikale reis. Hij is momenteel een van de meest populaire Nederlandse zangers en zijn boekingen stromen binnen.

Mis deze kans niet om hem live te zien optreden tijdens Feestcafé Live! "Engelbewaarder" is momenteel een grote hit die viraal is gegaan op TikTok en al wekenlang in de Top 40 staat. Het lied is bijna 12 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Het Pinksterweekend in Leek is het perfecte moment om te genieten van een feestelijk weekend vol muziek, dans en gezelligheid. Kom naar de Feesttent naast de kermis en beleef een geweldig feestweekend. De entree is gratis, dus waar wacht je nog op?