Nieuw gezicht van Sportcentrum Leek

Gepubliceerd op: 24 augustus 2023

Sportcentrum Leek zet vol vertrouwen een stap naar de toekomst. Met trots introduceren we Bianca de Wit als ons nieuwe centrale aanspreekpunt binnen ons sportcentrum.

Bianca, een bewezen gepassioneerde professional, staat klaar om individuen te begeleiden naar hun persoonlijke fitnessdoelen en groepen te inspireren om actief en gezond te blijven. Met haar betrokkenheid en aanstekelijke enthousiasme is zij de ideale kandidaat voor een centrale rol in het sportcentrum. Met jarenlange betrokkenheid in de bodybuilding en de prestigieuze titel van overall wereldkampioen in 2022 in Letland, brengt ze een onschatbare ervaring met zich mee. Of je nu een doorgewinterde fitnessliefhebber bent of net begint aan je sportieve reis, met Bianca als gids krijg je de begeleiding, antwoorden en aanmoediging om het beste uit jezelf te halen.

Naast Bianca willen we ook Rosanne in de schijnwerpers zetten, ons vertrouwde gezicht achter de schermen. In deze nieuwe fase zal Rosanne een combinatie rol vervullen, waarbij ze zich bezighoudt met ledenadministratie, communicatie en marketing. Zij zal ervoor zorgen dat alle veranderingen helder worden gecommuniceerd en dat belangrijke informatie voor iedereen beschikbaar is. Ook zal ze online aandacht besteden aan alle ontwikkelingen en ons diverse aanbod.

“Als eigenaar van Sportcentrum Leek ben ik buitengewoon enthousiast over de vernieuwende stappen die we nemen,” benadrukt Albert Kuil. “Ons doel is altijd geweest om een hechte groep te vormen waarin iedereen zich welkom en ondersteund voelt. Met Bianca en Rosanne aan boord kunnen we dit streven nog beter realiseren en deze positieve veranderingen delen met al onze sporters.”

Of je nu geniet van groepslessen, fitness, persoonlijke trainingen of gewoon een gezellige sfeer om actief te zijn, we heten je van harte welkom in ons vernieuwde sportcentrum.

Laten we samen vooruitgaan, samen bij Sportcentrum Leek!