Nieuwe Barbershop

Gepubliceerd op: 19 februari

Eigenaar Rezai verhuist zijn barbershop vanuit Roden naar Leek. Met zijn nieuwe locatie in het centrum van Leek wordt Rezai nog beter bereikbaar voor zowel zijn huidige klanten als nieuwe klanten.

De afgelopen jaren heeft Rezai een aanzienlijke groei doorgemaakt met zijn Barbershop, vooral als je bedenkt dat er zo’n 4 jaar geleden nog voornamelijk vrienden geknipt werden. Het enthousiasme was destijds zo groot dat Rezai besloot om zijn eigen barbershop te openen. Tegenwoordig verwelkomt de barbershop dagelijks meer klanten voor een frisse coupe. Inmiddels is ook het broertje van Rezai actief als barber bij de barbershop.

Met zijn nieuwe vestiging in Leek hoopt Rezai nog meer mensen kennis te laten maken met de unieke service van zijn barbershop. "Kwaliteit staat bij MR Barber op nummer één. Ik wil mijn klanten graag laten zien welk verschil een kapsel kan maken. Mannelijke elegantie begint bij een mooi kapsel.’’

MR Barber zal 6 dagen per week geopend zijn, van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag is de barbershop geopend tot 21:00 uur vanwege de koopavond.