Nieuwe kleding voor vrijwilligers Pendelbus Leek

Gepubliceerd op: 2 mei

Of je nu een ritje maakt van Landgoed Nienoord naar het centrum van Leek, of vice versa, je kunt nu rekenen op een nog grotere glimlach van de vrijwilligers die rijden op de Pendelbus Leek.

De vrijwilligers van de Pendelbus Leek stralen nu nog meer dankzij nieuwe kleding van MABUTEX Bedrijfskleding. De jassen, fleecevesten en polo's zijn allemaal voorzien van de logo's van Pendelbus Leek en Leek.nl, waardoor de chauffeurs niet alleen stijlvol maar ook praktisch de weg op gaan.
 


 

Samenwerking
Wat begon als een idee voor een treintje is veranderd in een moderne, elektrische pendelbus, dankzij de inspanningen van het bestuur van Leek.nl, het centrumfonds en de steun van de gemeente.

Toegangkelijk voor iedereen
In de bus hebben we ruimte voor ongeveer 25 passagiers. Op verzoek kunnen rollators en inklapbare rolstoelen mee. De pendelbus is toegankelijk voor iedereen. Bewoners van onder meer De Vaandrager en Vredewold in Leek, maar ook van zorginstellingen in omliggende dorpen waarderen deze service enorm en maken er al vaak gebruik van.

Enthousiaste vrijwillige chauffeurs
De bus wordt bestuurd door enthousiaste vrijwillige chauffeurs, onder leiding van Henk Hofman. 


De bus reserveren?
Wil jij de bus graag reserveren voor een activiteit of wil je graag meer informatie ontvangen?
Wij zijn bereikbaar via 0627964010.

Meer informatie over de pendelbus