Pinksterfestival Leek

Gepubliceerd op: 26 april 2023

Het is niet de vraag of je gaat feesten tijdens het Pinksterweekend in Leek bij Podium Nienoord en in het centrum, maar waar ga je feesten?

De hardste kickoff van het Pinksterweekend
Op vrijdag 26 mei neemt Shock de regie over bij Podium Nienoord en zij beloven een Shocking experience met hun grootste line-up ooit.

Met Hardstyle en Hardcore zorgen ze ervoor dat we gaan beuken in het bos! De line-up wordt later deze week bekendgemaakt. Een Early Bird ticket kost 10 euro voor deze avond.

Podium in het bos
Van zaterdag 27 tot en met maandag 29 mei kan je genieten van nostalgie in een nieuw jasje bij Podium Nienoord. Met Chris Deluxe, Qmusic - Nederland en vele anderen. Johnny 7 zal het geheel afsluiten en gooit de knallers erin zoals we dat van 'vroeger' gewend zijn. De toegang is deze dagen helemaal gratis en er is voor jong en oud genoeg te beleven!

De tent op de tip
Op zaterdag en zondag kan je in de Tent op de Tip in het centrum lekker swingen op muziek van Prime Partyband en Papa di Grazzi. En op maandag verandert de tent in Feestcafé Live! met optredens van Marco Schuitmaker, André Kooistra, Gaatze en DJ Dirk. Ook hier is de toegang gratis.

Kermis naast de feesttent
Naast de gezelligste feesttent van Leek op de Tip is er genoeg te beleven op de kermis. Combineer een bezoek aan de feesttent met een suikerspin, popcorn en een rondje botsauto's of reuzenrad.

Kortom, het Pinksterweekend wordt een feest om nooit te vergeten bij Podium Nienoord en in het centrum van Leek. Mis het niet en geniet van de muziek in het bos, de feesttent, de kermis en de gezelligheid.

Shock
Vrijdag 26 mei
Podium Nienoord
Early Bird 10 euro

Pinksterfestival Leek
Zaterdag 27 t/m maandag 29 mei
Podium Nienoord
Gratis toegang

De tent
Zaterdag 27 t/m maandag 29 mei
Naast de kermis op De Tip
Gratis toegang

www.pinksterfestivalleek.nl