Promotie platform Leek

Gepubliceerd op: 17 mei 2019

Leuk Leek is het platform waarop wij alle activiteiten in Leek met jou delen. 

Publieksactiviteiten beter onder de aandacht brengen, dat is het doel van de stichting Promotie Platform Leek. 

'Als je in de agenda kijkt dan zie je dat er altijd wel wat te doen is in Leek. Maar die verschillende activiteiten profiteren nog onvoldoende van elkaar. Als je dat beter op elkaar afstemt dan hebben zowel ondernemers als het publiek daar voordeel van.'

Promotie Platform Leek moet Leek op de kaart zetten als winkelgebied én een plek om te recreëren. Nu nog wordt er teveel op eilandjes gewerkt, daar moet met dit nieuwe platform verandering in komen. De bedoeling is om onder andere het centrum en alle betrokken partijen rondom Landgoed Nienoord meer met elkaar te verbinden, vertelt oud-burgemeester van Leek Berend Hoekstra die voorzitter van het platform is. “Leek promoten in de breedste zin van het woord is het doel. En dat beperkt zich niet alleen tot het centrum, ook het Groot Winkelplein, de HJC-Manege, Postwagen en de sportcomplexen horen daarbij.”

Het promotieplatform bestaat uit een stevige organisatie: de Handelsvereniging, de horeca, vastgoedeigenaren, Landgoed Nienoord en de Rabobank zijn vertegenwoordigd. Het platform is bedoeld als paraplu, overkoepelende organisatie om dingen beter op elkaar af te stemmen. Elkaar versterken”, benadrukt Berend Hoekstra.