Samantha voegt zich als ondersteuning naast Jacob bij Borg Nienoord

Gepubliceerd op: 24 augustus 2023

Borg Nienoord in Leek maakt een stap voorwaarts met de toevoeging van Samantha in een ondersteunende rol naast Jacob Veenema. In een geleidelijke overgangsperiode zal Samantha getraind worden om uiteindelijk zelfstandig activiteiten te coördineren.

Samantha's langdurige toewijding en enthousiasme voor verschillende afdelingen van Borg Nienoord maken haar de ideale kandidaat voor deze rol. Haar inzet voor het verbeteren van de gastervaring en het ondersteunen van dagelijkse activiteiten zal bijdragen aan de voortdurende groei van deze bijzondere locatie.

Jacob Veenema, mede-eigenaar, deelt zijn enthousiasme: "Haar geleidelijke vooruitgang naar zelfstandigheid weerspiegelt ons streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid en service."

Samantha kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging: "Ik ben dankbaar voor de kans om mijn rol uit te breiden en zo'n belangrijke positie te vervullen. Samen met het team wil ik bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor onze gasten."

Tijdens deze overgangsperiode zal Samantha geleidelijk aan meer verantwoordelijkheden op zich nemen en haar expertise opbouwen om uiteindelijk de activiteiten van Borg Nienoord zelfstandig te beheren. Met deze stap blijft Borg Nienoord zich richten op gastvrijheid van hoge kwaliteit en een buitengewone ervaring voor bezoekers.

Borg Nienoord, sinds de overname in 2015 door Jacob Veenema en Albert Kuil gestaag gegroeid, verwelkomt gasten voor lunchafspraken, bruiloften en een gezellig drankje na een ontspannen wandeling. De combinatie van historische pracht en moderne gastvrijheid maakt Borg Nienoord geliefd bij zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.