Tafeltennis in Leek

Gepubliceerd op: 15 april

Heb jij de sport tafeltennis wel eens overwogen? Bij Talero in kun je dit proberen! 

Voor de jeugd van 8 tot 18 jaar organiseert Talero jeugdtrainingen op de dinsdagavonden van 19.00 tot 20.15 uur. Ben je 18 jaar of ouder? Kom dan gezellig langs op de dinsdagavond tussen 20.15 en 22.00 uur, of op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur voor een potje tafeltennis.

Voor de actieve 55-plussers is er het OldStars tafeltennis. Elke woensdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kun je samen met deze groep genieten van een ontspannen potje tafeltennis in de Rodenburghal. Na afloop is er altijd tijd voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee in de kantine.

Tafeltennis is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je hersenen. Het is een sport die geschikt is voor alle leeftijden en niveaus. Bij Talero zijn er leden van 8 tot maar liefst 90 jaar oud! Wil je nieuwe mensen ontmoeten en de sfeer van de vereniging proeven? Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website www.talero.nl of contact opnemen met secretaris Jan Dijkstra via secretaris@talero.nl. En als je nieuwsgierig bent, kom dan gewoon eens langs op een woensdagmorgen of dinsdag- of donderdagavond in de Rodenburghal in Leek. 

 

Foto: ditisroden.nl