Team Sunday at the Park is klaar voor nieuw seizoen

Gepubliceerd op: 4 december 2023

Het eerste overleg voor de 'Sunday at the Park' edities bij Podium Nienoord Leek heeft plaatsgevonden, en we zijn razend enthousiast over wat er gaat komen!

We hebben de data voor het komende seizoen al in de agenda's gemarkeerd en nu begint het echte avontuur: het zoeken van geweldige foodtrucks en het vastleggen van leuke bands. Ons bestuur, met Klaas Kiewiet als voorzitter, Tanja de Jonge als secretaris, Jolanda Sturing als penningmeester, Hans Brouwer als materiaalman en Marja Swart voor pr & communicatie, staat te trappelen om weer een spetterend seizoen neer te zetten. 

We kunnen altijd rekenen op de geweldige hulp van een club enthousiaste vrijwilligers die 'Sunday at the Park' mogelijk maken. En goed nieuws voor jou: we kunnen op deze 4 momenten altijd wat extra helpende handen gebruiken!

Dus, als jij ook deel wilt uitmaken van dit fantastische team en een bijdrage wilt leveren aan het creëren van mooie momenten, aarzel dan niet! Word vrijwilliger en meld je aan via info@podiumnienoordleek.nl.

Samen maken we er wederom een geweldig seizoen van!

Bekijk de Sunday momenten op https://www.podiumnienoordleek.nl/sunday-at-the-park/