Vanavond Hapas en Tapas beste Restaurant van het Westerkwartier

Gepubliceerd op: 26 januari

Vanavond Hapas en Tapas heeft op de feestelijke Award Uitreiking van De Nederlandse Horeca Prijzen in Theater Figi in Zeist een dubbele overwinning behaald. Gehuld in opvallend rood waren ze dé blikvangers van de avond en gingen naar huis met twee prestigieuze awards.

De awards die Vanavond Hapas en Tapas in ontvangst mocht nemen, zijn:

  1. Beste Restaurant van Gemeente Westerkwartier van het jaar
  2. Beste Restaurant van de Provincie Groningen van het jaar
  3. Gold Award voor het gemiddelde cijfer van: 9,46

De bekroning tot Beste Restaurant van het Westerkwartier van het Jaar is een erkenning van hun uitmuntende culinaire prestaties en gastvrijheid.

De bijbehorende Gold Award voor het gemiddelde cijfer van 9,46 is een directe weerspiegeling van de hoge waardering en tevredenheid van hun gasten, die de moeite namen om hun stem uit te brengen.

Het trotse team van Vanavond Hapas en Tapas reageerde op hun succes: "Deze awards zijn een bekroning op ons harde werk en toewijding aan het bieden van een onvergetelijke culinaire ervaring. We zijn vereerd om Beste Restaurant van het Westerkwartier te worden genoemd en de Gold Award te ontvangen voor ons gemiddelde cijfer van 9,46. Onze dank gaat uit naar onze geweldige gasten die ons deze buitengewone waardering hebben gegeven."

Vanavond Hapas en Tapas blijft zich inzetten voor culinaire excellentie en gastvrijheid en kijkt ernaar uit hun gasten te blijven verrassen met smaakvolle gerechten en een warme ambiance.