Verken het schilderachtige Nienoord op de fiets

Gepubliceerd op: 23 augustus 2023

Ontdek de betoverende charme van Nienoord op een unieke manier met een schilderachtige fietstocht die je meeneemt door adembenemende landschappen en gezellige dorpen. Deze fietstocht, die geschikt is voor fietsliefhebbers van alle niveaus, belooft een onvergetelijk avontuur te bieden, terwijl je geniet van de natuurlijke pracht van het gebied.


Maak op een andere manier kennis met de omgeving, terwijl je door alle prachtige natuur fietst die het Westerkwartier te bieden heeft. Variërend van weidse landschappen tot knusse dorpen, Leek en omgeving heeft het allemaal. 


Wat deze fietstocht extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat het grootste deel van de route geasfalteerd is. Dit betekent dat fietsers moeiteloos kunnen genieten van het adembenemende natuurschoon zonder zich zorgen te hoeven maken over hobbelige paden. Het is een ideale gelegenheid voor zowel beginnende als ervaren fietsers om te genieten van de schoonheid van Nienoord.


Dus stap op je fiets en ontdek wat Nienoord en de omgeving allemaal te ontdekken heeft. De route kun je vinden op: https://www.westerkwartier.nl/fietsinspiratie

 

Foto: Wil de Boer