Wielerronde Leek verwelkomt Auto Egberts als nieuwe trotse hoofdsponsor

Gepubliceerd op: 24 augustus 2023

Het bestuur van de Wielerronde Leek is verheugd om met enthousiasme aan te kondigen dat we een nieuwe hoofdsponsor verwelkomen voor de komende drie jaar. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor ons evenement en onderstreept het lokale partnerschap en de gedeelde doelen.

De keuze om Auto Egberts als hoofdsponsor te verwelkomen, gaat verder dan het louter financieel ondersteunen van ons evenement. Het draait om het creëren van waarde, het versterken van banden en het stimuleren van lokale betrokkenheid. De waarden van de wielersport en Auto Egberts sluiten naadloos op elkaar aan, wat deze samenwerking betekenisvol maakt voor zowel Leek als het evenement.

Gerben Weegenaar, eigenaar van Auto Egberts, benadrukt: "Sponsoring gaat voorbij aan het tonen van een logo. Door ons als sponsor te verbinden aan de Wielerronde Leek dragen we bij aan de groei van Leek als gezellige en actieve plek voor inwoners en bezoekers."

Willem Oosting, lid van het bestuur van de Wielerronde Leek, voegt toe: "Als bestuur van de Wielerronde Leek zijn we trots om samen te werken en de passie voor sport en lokale betrokkenheid te delen. Samen met Auto Egberts, onze organisatoren, ondernemers en medesponsoren streven we naar een levendige omgeving waarin iedereen kan floreren en genieten van de unieke charme van Leek."

Tijdens de Wielerronde Leek krijgen sporters en bezoekers niet alleen de kans om van de sportieve activiteiten te genieten, maar ook van een gevarieerd programma. Met evenementen zoals RADIONL, de koopavond en het rijke programma van het weekend met onder andere Bourgondisch Leek, de kleedjesmarkt, Dolle Zaterdag en het Draaiorgelfestival, is er voor elk wat wils. Voor meer informatie over het programma, bezoek www.leukleek.nl/feestweekleek/