Zwemkasteel Nienoord biedt waterplezier en horecagenot

Gepubliceerd op: 23 augustus 2023

Zwemkasteel Nienoord is een waar paradijs voor liefhebbers van waterplezier. Het hele jaar door biedt deze locatie allerlei activiteiten die bezoekers van alle leeftijden betoveren. Met een overdekt en buitenzwembad is er altijd een ideale plek om te genieten, ongeacht het seizoen. 

Het Zwemkasteel Nienoord biedt meer dan alleen zwemplezier; het is ook een plek van gezondheid en welzijn. Met een scala aan groepslessen kunnen bezoekers hun lichaam en geest in vorm houden. Van ouder en kindzwemmen tot aquarobics en therapiezwemmen, er is voor elk wat wils. Het is ook een goede plek voor zwangere vrouwen, met speciale zwangerschapszwemmen-sessies die inspanning en ontspanning harmonieus combineren. Senioren worden niet vergeten, met bewegingsactiviteiten die worden begeleid door ervaren instructeurs in ondiep water.

Na een duik in het water is het natuurlijk normaal om trek te krijgen. Het horecagedeelte van het Zwemkasteel Nienoord heeft dit in gedachten. Bezoekers kunnen genieten van een groot aanbod aan broodjes, snacks en ijsjes, allemaal verkrijgbaar bij het loket in het zwembad en de bar in het restaurant. Terwijl de kinderen zich vermaken in het water, kunnen ouders ontspannen en genieten van een kopje koffie. Het Zwemkasteel Nienoord is niet alleen een plek van waterpret, maar ook van culinair genot en welzijn voor het hele gezin.

Foto: Zwemkasteel Nienoord