Sint Maarten in het centrum

Terwijl onze kinderen druk bezig zijn met het maken van prachtige lampionnen en het oefenen van hun liedjes, willen wij als ouders natuurlijk niet achterblijven! Hier is alvast informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op dit moment.

Op zaterdag 11 november worden de straten van Leek verlicht door de schitterende lampionnen van enthousiaste kinderen tijdens Sint Maarten. Dit jaar staan onze lokale ondernemers weer klaar om de kleintjes én hun ouders te verwelkomen voor een avond vol licht, liedjes en lekkers.

Omdat deze feestelijke dag op een zaterdag valt, roepen wij alle ondernemers op om hun winkeldeuren tot minstens 18:00 uur geopend te houden. Zo kunnen de jonge lampiondragers hartelijk worden ontvangen.

In de etalages van de deelnemende winkels hangt een speciale poster die aangeeft tot hoe laat ze geopend zijn. Als je deze poster ziet, weet je dat de betreffende winkelier iets leuks of lekkers voor je in petto heeft.

“Sint Maarten vieren we graag in ons centrum,” zegt Moniek de Boer, lid van de activiteitencommissie van de Handelsvereniging Leek Nietap. “We nodigen alle gezinnen uit om met hun kinderen langs te komen deze avond. Vergeet alleen niet om ook in je eigen wijk te lopen. Je buren, opa, oma en familie zijn waarschijnlijk net zo nieuwsgierig als wij.”

De lokale winkeliers heten jullie van harte welkom voor een gezellig moment in Leek op zaterdag 11 november. Tot dan!

Evenementinfo

zaterdag 11 november 2023
tot 18:00 uur
Centrum Leek