'Fiep op Wielen'

Gepubliceerd op: 20 november 2023

Museum Nienoord nodigt de jongste ontdekkingsreizigers uit voor een opwindend avontuur in de wereld van tekenaar Fiep Westendorp met de tentoonstelling "Fiep op Wielen". Deze speciale expositie werpt een speelse blik op alle voertuigen die de creatieve geest van Fiep tot leven heeft gebracht. Om het feest compleet te maken, introduceert het museum allerlei leuke activiteiten voor kinderen, om op een andere wijze kennis te maken met de werken.

Zo word er een film, knusel, illustratie en knutselatelier georganiseerd. Zo kunnen de kinderen op de manier die hun het meeste aanpreekt de kunst van Fiep Westerdorp ontdekken. 

Om deel te nemen is aanmelden nodig. Stuur een e-mail naar info@museumnienoord.nl met de naam, leeftijd, en een telefoonnummer van een ouder/verzorger. Voor slechts €3,50 kunnen de kleine avonturiers genieten van deze bijzondere activiteit.

 

Openingstijden:
november t/m maart: vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.30 uur (museumwinkel met o.a. Fiep Westendorp-artikelen ook van dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 16.00 uur)
april t/m augustus: dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.