Vernieuwde aanpak Volksvermaken Leek

Gepubliceerd op: 1 februari

Sinds kort bundelen Volksvermaken Leek en Activiteitencommissie Leek hun krachten om in het centrum van Leek activiteiten te organiseren voor jong en oud.

Voorheen organiseerden ze onafhankelijk van elkaar kleine evenementen, maar met de start van het nieuwe jaar en de lancering van Leek.nl hebben ze besloten om samen te werken en één gezamenlijk team te vormen.

 

Ons Doel: Levendigheid in het centrum van Leek

De vrijwilligers achter Volksvermaken Leek zijn een enthousiaste groep met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het centrum van Leek tot leven brengen met leuke en verbindende activiteiten.

Deze diverse groep vrijwilligers, bestaande uit inwoners, ondernemers en anderen met een sterke connectie met Leek, zet zich gezamenlijk in om een breed publiek te voorzien van vermaak.


De samenstelling voor het bestuur in 2024:
Voorzitter: Douwe
Penningmeester: Marco
Secretaris: Ciska
Actief bestuurslid: Moniek
Actief bestuurslid: Mariska

Vrijwilligers:
Rennie, Wietze, Fokke en Tonny.

 

Ons activiteitenprogramma 2024

Ontdek welke activiteiten we voor dit jaar gepland hebben, waaronder lentekriebels, Koningsdag, de Wandelvierdaagse, Vaderdag, Moederdag, en meer.

Alle details vind je per activiteit terug op de agenda.

 

Helpende handen en ideeën: Doe Mee!

Bij Volksvermaken Leek waarderen we niet alleen helpende handen, maar ook frisse ideeën. Als jij wilt bijdragen aan onze initiatieven, zijn jouw ideeën of helpende handen meer dan welkom.

Het aanmelden van je ideeën of hulp kan eenvoudig via info@ontdekleek.nl. Sluit je aan bij dit bevlogen team en draag bij aan de levendigheid van Leek door actief deel te nemen aan de organisatie van diverse activiteiten.

 

Word sponsor en vergroot de impact van onze activiteiten

Voor degenen die willen bijdragen aan het vergroten van onze activiteiten en het ondersteunen van de doelstellingen van Volksvermaken Leek, biedt de organisatie de mogelijkheid om sponsor te worden.

Laat van je horen via info@ontdekleek.nl en help met jouw bijdrage om nog meer evenementen te realiseren die bijdragen aan een gezellig dorpscentrum.