Nieuw bestuur Volksvermaken Leek zet positieve stap voorwaarts

Gepubliceerd op: 15 maart

Vanmorgen heeft het nieuwe bestuur van Volksvermaken Leek een belangrijke stap gezet door hun handtekeningen te zetten bij Notaris Huizinga de Vries in Leek.

Voorheen organiseerden ze onafhankelijk van elkaar kleine evenementen, maar met de start van het nieuwe jaar en de lancering van Leek.nl hebben ze besloten om samen te werken en één gezamenlijk team te vormen.

De samenvoeging van de activiteitencommissie en Volksvermaken Leek Nietap brengt frisse energie en nieuwe kansen met zich mee. Deze vier bevlogen vrijwilligers gaan samen met een enthousiast team diverse activiteiten organiseren in het centrum voor de inwoners van Leek en omstreken. Hierbij worden zij ondersteund door Gemeente Westerkwartier, het Promotieplatform Leek en de Handelsvereniging Leek.
 

Het Lentefeest

Het eerste evenement van Volksvermaken Leek staat al gepland op 30 maart in het centrum van Leek; het Lentefeest. Hoewel de opzet van dit feest vooralsnog kleinschalig is, belooft het enthousiasme van deelnemers en aanmeldingen veel goeds. Dit zou zomaar eens groots kunnen uitpakken.
 

Levendigheid in het centrum van Leek

De vrijwilligers achter Volksvermaken Leek zijn een enthousiaste groep met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het centrum van Leek tot leven brengen met leuke en verbindende activiteiten. Deze diverse groep vrijwilligers, bestaande uit inwoners, ondernemers en anderen met een sterke connectie met Leek, zet zich gezamenlijk in om een breed publiek te voorzien van vermaak.Op de foto van links naar rechts:
Notaris de Vries, Ciska, Douwe, Marco en Moniek.