Nieuwe jassen versterken identiteit Volksvermaken Leek

Gepubliceerd op: 1 april

Op Het Lentefeest waren alle vrijwilligers herkenbaar door hun groene jassen. Pieter van De Man Mode & Jeans vond het belangrijk dat het nieuwe bestuur goed herkenbaar was en leverde graag een bijdrage.

"Als je als nieuwe enthousiaste club start met een positieve bijdrage aan het centrum van Leek, dan verdien je ook de nodige hulp." aldus Pieter Wouda.


Identiteit
De groene jassen bleken erg handig te zijn en droegen bij aan de herkenbaarheid van de organisatie. Deelnemers en bezoekers wisten de vrijwilligers snel te vinden voor vragen, een praatje, het uitdelen van complimenten of om de QR code te scannen voor het overmaken van een kleine vergoeding.

Pieter is blij dat hij als lokale onderneming op deze manier kan helpen. "Het is mooi om te zien hoe deze enthousiaste vrijwilligers zich inzetten voor een levendig en gezellig centrum. We zullen het toch samen moeten doen, als inwoners en ondernemers. Wij wensen hen veel succes met hun toekomstige activiteiten en blijven ze graag ondersteunen waar mogelijk."

 

 

Op de foto:
Pieter met het bestuur van Volksvermaken Leek.

Douwe, Marco, Renny, Ciska en Moniek.

 

 

Meer informatie en foto's van het eerste Lentefeest bekijk je hier.